Bestil uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Om Adelsteen Fugeteknik

  Adelsteen Fugeteknik ApS er en fugevirksomhed med mange års erfaring. Der findes fuger over alt i dit hus og derfor er det også vigtigt, at de bliver lavet pænt og fremstår ordentlige. Vi løser fugeopgaver både inde og ude – i vådrum, ved vinduer og døre, på gulve og tagdækninger, ved altaner, bassiner eller facader.

  Vi arbejder udelukkende med anerkendte og gennemtestede materialer og metoder, når vi løser opgaver for vores kunder. Det gør vi, da høj kvalitet er en kerneværdi for os. Vi vægter service højt og bestræber os på at have en så tæt dialog med vores kunder som muligt.

  Fugearbejde er i dag et højt specialiseret fagområde, som stiller betydelige krav til viden om byggeteknik, materialer, miljø og kvalitetssikring.

  Fugning er det sidste touch og modvirker snavs og fugt uønskede steder. Det er ligeledes en æstetisk finish, der fuldender projektet.

  Fugning kan være med til at hindre kulde og ikke mindst fugt i at trænge ind i din bolig, og dermed medvirkende til et godt indeklima.

  Har du brug for hjælp og rådgivning i forhold til fugning, er vi altid klar med professionel vejledning og vi kommer gerne forbi for at udarbejde et uforpligtende tilbud på dit projekt.

  Læs mere om vores arbejde her på siden eller kontakt os for et tilbud. Vi glæder os til at ordne dine fuger!​​

  Vil du have et uforpligtende tilbud?

  ​Skal vores fugemand sammensætte et uforpligtende tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

  Vi kan kontaktes på telefon 22 97 89 17 eller e-mail la@adelsteen.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

  Vi glæder os til at løse din opgave for dig.

  Se vores referencer og få et overblik over vores kompetencer og vores tidligere opgaver, hvis du mangler inspiration.


   Indhent et tilbud