Fugning af vinduer

Bestil uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage hurtigst muligt


    Vi tilbyder professionel fugning af vinduer

    Er dine vinduer utætte? Så bør du få dem fuget om hurtigst muligt. Hos Adelsteen Fugeteknik har vi stor erfaring med fugning af vinduer, og vi kommer også gerne og hjælper dig.

    Vi sikrer høj kvalitet til attraktive priser hver gang. Vi kommer primært i og omkring hovedstadsområdet, Roskilde, Hillerød og Ballerup, men vi kører også gerne andre steder på Sjælland.

    Vi er et professionelt firma med mere end 16 års erfaring inden for fugebranchen. Derfor er vi i stand til at løse både store og små opgaver, hvilket betyder, at du aldrig må tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

    ​Vi tilbyder alt fra fugning af et enkelt vindue til fugning af vinduerne i en hel bygning. Vi fuger naturligvis omkring alle mærker og typer af vinduer, uanset om det er træ eller alu.

    Hvorfor vælge Adelsteen Fugeteknik ApS?

    Kundetilfredshed
    %
    Hos Adelsteen Fugeteknik ApS ligger vi stor vægt på at vores kunder altid er tilfredse.
    Kvalitet
    %
    Hos Adelsteen Fugeteknik ApS yder vi altid vores absolut bedste, så du er sikret den bedste kvalitet.
    Års Erfaring
    +
    Adelsteen Fugeteknik ApS har 16 års erfaring i branchen. Du kan derfor trygt stole på vores kompetencer.

    Hold fugten væk med optimal fugning af vinduer

    Der er flere gode grunde til at sikre, at der er en optimal fugning omkring dine vinduer. Det er først og fremmest afgørende for vinduernes tæthed, hvilket sikrer dig, at fugten holdes væk og at varmen i boligen ikke blot siver ud gennem vinduerne. Mange oplever således at spare penge på varmeregningen, når vinduerne fuges ordentligt. Derudover spiller det også en vigtig rolle i forhold til vinduernes udseende.

    Som fugefirma tilbyder vi professionel fugning af vinduer, hvor vi garanterer dig fuger, der holder tæt i al slags vejr. Hos os er du desuden sikret konkurrencedygtige priser, uanset hvilken opgave du stiller os. Vi overholder alle vores aftaler og yder altid en så god kundeservice som muligt.

    Skal vi lave en aftale?

    Skal vi foretage fugning af vinduer hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme for at høre mere og lave en passende aftale.

    Vi kan kontaktes på telefon 22 97 89 17 eller e-mail la@adelsteen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    20220810_12205620220810_122254

    Fugning af vinduer: Vigtigheden af en korrekt udført opgave

    Når dine vinduer skal fuges, er det vigtigt at udførslen sker korrekt, der er nemlig flere fordele at hente. Det er ikke kun æstetisk tiltalende, men det har også en direkte indvirkning på vinduets funktion og energieffektivitet.
    Her er nogle af de vigtigste grunde til, at det er vigtigt at få dine vinduesfuger fuget korrekt.

    1. Vandtæthed:

    En korrekt udført fugning af vinduet sikrer, at der ikke trænger vand ind i dit hjem gennem revner eller sprækker.

    Dette er især vigtigt under regnfulde perioder eller i områder, hvor der er stor risiko for oversvømmelse. Vandindtrængning kan føre til skader på dit vindue og dit hjem, herunder fugtskader, skimmelvækst og forringelse af materialer.

    Ved at få dine vinduesfuger fuget korrekt kan du forhindre disse problemer og bevare dit hjem i god stand.

    2. Støjreduktion:

    En korrekt udført fugning af vinduer kan også hjælpe med at reducere støjniveauet i dit hjem.

    Revner og sprækker i vinduesfuger tillader lyd at trænge ind i dit hjem, hvilket kan være generende, især hvis du bor i et støjende område.

    Ved at få dine vinduesfuger fuget korrekt kan du minimere støjniveauet og skabe en mere behagelig og rolig atmosfære i dit hjem.

    3. Længere levetid for vinduet:

    En korrekt udført fugning af vinduet kan også forlænge levetiden for dine vinduer.

    Revner og sprækker i vinduesfuger kan tillade fugt og snavs at trænge ind, hvilket kan forårsage korrosion og forringelse af vinduesrammen og glasset.

    Ved at få dine vinduesfuger fuget korrekt kan du beskytte dine vinduer mod fugtskader og forlænge deres levetid.

    Spar penge og gør dit indeklima bedre

    Når dine vinduesfuger er korrekt udført, kan du både spare penge og forbedre dit indeklima. Her er nogle af de måder, hvorpå dette kan opnås:

    1. Energibesparelse:

    Med korrekt fugning af vinduer kan du forhindre varme- og luftlækage. Revner og sprækker i vinduesfuger tillader varm luft at slippe ud om vinteren og trænge ind om sommeren. Dette medfører, at dit varme- og kølesystem skal arbejde hårdere for at opretholde den ønskede temperatur, hvilket resulterer i en højere energiregning. Ved at få dine vinduesfuger fuget korrekt kan du forbedre energieffektiviteten i dit hjem og reducere varmetab.

    2. Reduktion af træk:

    Uden korrekt fugning kan du opleve træk og kulde fra dine vinduer. Dette kan være meget ubehageligt og kan medføre, at du skruer op for varmen for at opnå en behagelig temperatur. Ved at få dine vinduesfuger fuget korrekt kan du forhindre træk og holde dit hjem varmt og behageligt uden at skulle bruge ekstra energi.

    3. Forbedret indeklima:

    Revner og sprækker i vinduesfuger tillader også uønsket luft og fugt at trænge ind i dit hjem. Dette kan resultere i et dårligt indeklima med høj luftfugtighed, kondens og mulig skimmelvækst. Ved at få dine vinduesfuger fuget korrekt kan du forhindre denne fugtindtrængning og skabe et sundere og mere behageligt indeklima for dig og din familie.

    Hos Adelsteen Fugeteknik er vi specialiserede i at løse disse problemer og skabe et bedre hjem for vores kunder.

    Så hvis du ønsker at få fuget dine vinduer korrekt og opnå fordele som energibesparelse, reduktion af støj og forbedret indeklima, er vi de rette fagfolk til opgaven.

    Kontakt os i dag for at få en uforpligtende samtale og et tilbud på vores fugningstjenester. Vi glæder os til at hjælpe dig med at forbedre dit hjem og din komfort.

    Vil du have et uforpligtende tilbud?

    ​Skal vores fugemand sammensætte et uforpligtende tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

    Vi kan kontaktes på telefon 22 97 89 17 eller e-mail la@adelsteen.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

    Vi glæder os til at løse din opgave for dig.

    Se vores referencer og få et overblik over vores kompetencer og vores tidligere opgaver, hvis du mangler inspiration.


      Indhent et tilbud